7 Жовтня, 2016

Кардшарінг – що ж це таке?

cardsharing

На даний момент супутникове телебачення дуже популярно. Кожна друга сім’я в Україні його використовує. Останнім часом дуже відомим стало підключення кардшаринг.

Що ж це таке?

Кардшаринг – це така роздача ключів, через інтернет. У вашому супутниковому телебаченні є закодованість канали, які можна відкрити за гроші. Після оплати ви дізнаєтеся ключ і канал буде доступний для перегляду, це і є кардшаринг.
Щоб користуватися кардшаринг сервер нтв плюс вам знадобиться проста супутникова тарілка; декодер, який підтримує кардшаринг і постійно працює інтернет. Швидкість неважлива, головне підключення. Щоб насолоджуватися перегляду улюблених телепередач після важкої роботи досить підключити комп’ютер до інтернету, а також телевізор, тарілку і ресивер. Швидка настройка, доступна всім і сотні законних каналів у вас в телевізорі! Що стосується переваг шаринг сервер, їх досить багато, основні з них це:

  1. Підключення на час (тестове).
  2. Безкоштовна консультація у фахівців.
  3. Величезний асортимент каналів.
  4. Низька ціна.
  5. Маленький витрата інтернету
  6. Висока якість всіх (без винятку) каналів.
  7. Зручні способи оплати.

Тепер ваше життя стане яскравішим, ви будете в курсі всіх подій. Ласкаво просимо в різноманітний світ супутникового телебачення!

Теги: