29 Вересня, 2016

Все що потрібно знати молодим про презервативи

best-condoms-for-women-feat

Презервативи є найбільш поширеними контрацептивами. Все полягає в тому, що ніякий інший контрацептив не здатний захистити статевих партнерів від зараження різними неприємними і небезпечними хворобами. При використанні такого контрацептиву за надійністю можуть спостерігати відразу обидва партнери. Про це не можна сказати, наприклад, при прийомі оральних препаратів, коли все залежить тільки від дівчини.

В даний час випускаються презервативи різних видів. Вони бувають особливо тонкими, зроблені з різного матеріалу, кольоровими, з ароматом, з ребрами і пухирцями для активної стимуляції вагінальних стінок. Під час вибору і покупки потрібно дотримуватися кількох важливих правил.

Презервативи потрібно купувати тільки в аптечних пунктах. Це буде своєрідною гарантією хорошої якості товару, чого не можна сказати про продукт, придбаному в кіоску чи магазині.

До речі можемо вам порадити перевірений інтернет-магазин http://receptika.ua/prezervativy де ви знайдете широкий асортимент презервативів по самих доступних цінах.

Особливу увагу потрібно звертати на те, в якій країні був проведений контрацептив. Напис на упаковці може брехати, тоді краще розглянути штрих-код. Перші три цифри коду вказують на країну, в якій його виготовили. Якщо стоять цифри 890, то презервативи були випущені в Індії, якщо 899, то виробником є ​​Індонезія. Особливий знак, що говорить про якість контрацептиву «СЕ», повинен знаходитися на упаковці. Якщо презервативи зроблені в Азії або іншій країні, то купувати їх не варто.

На фользі, в яку упакований презерватив, повинен бути проставлений номер партії. Якщо контрацептиви продаються без упаковки, то на фользі ще друкують країну, в якій його виготовили.

Презервативи, що мають змазку, можуть спричинити виникнення алергічних реакцій. Якщо ж у жінки виділяється велика кількість природного мастила, то в такому випадку контрацептив, взагалі, може сповзти.

condom-couple

Багато хто не знає, з яким запахом або якого кольору купити презервативи. Однак більшість жінок вважають за краще самі звичайні тонкі контрацептиви, які не мають запаху, тому що він може дратувати під час сексу. Особливу увагу варто звертати на реберця і пухирці. Їх дівчата теж не люблять, хоча вони і призначені для стимуляції їх органів.

Багато молодих людей замислюються, чи варто користуватися контрацептивом при оральні пестощі. Фахівці все-таки радять користуватися презервативом, тому що він здатний захистити від захворювання на герпес або папилломой.

Щоб бути впевненим у повному захисті потрібно звертати увагу на термін придатності, підбирати потрібний розмір. Великий презерватив може в невідповідний момент просто сповзти. Не варто розкривати упаковку гострими предметами. Можна випадково пошкодити презерватив і він втратить свої захисні властивості.

Теги: