24 Червня, 2016

Ігри онлайн стали ще доступніші

games

Якщо ви любитель гострих відчуттів і дикої природи, то ігровий автомат Рolar Fox для вас. У вас має, можливість побивати серед тварин, які мешкають в холодному зимовому лісі, де кругом озера, ліс і гори. Найголовнішим символом гри є – полярна лисиця. Вона і є «дикий символ», який замінює собою всі символи, які принесуть вам не більшу суму грошей.

Існують і інші не менш важливі символи, які також приносять вам дохід. В ігровий автомат Рolar Fox можна грати як безкоштовно, тобто в демонстраційній версії, так і на реальні гроші. Ігровий автомат Рolar Fox обіцяє своїм гравцям незабутні емоції і неймовірну історію, яка подарує вам масу задоволення.
Ігровий слот Diamond dogs http://topslotkasino.com/diamond-dogs/, в перекладі, що означає – Діамантове собаки. Дозволить на собі відчути всю красу чарівного лісу на собі. Де живуть казкові єдинороги, гноми, і принцеса, яка живе в замку. Слот має 5 барабанів і дев’ять ігрових ліній. Чим більше ліній, на яких ви розміщуєте свої ставки, тим вищі ваші шанси на виграш хорошою суми грошей. Якщо у вас на лінії з’явиться хоча б два або більше єдинорогів, то ваша ставка може збільшитися в 10 тисяч разів. А це погодьтеся дуже круто! Також в даному слоті є бонусна гра, де ви можете примножити свій рахунок в два рази, але для цього потрібно вгадати колір карти. Тому найсміливіших єдиноріг готовий нагородити найбільш щедрими призами, тому грайте та вигравайте!
Для любителів диких звірів і барвистою атмосфери, пропонуємо вам зіграти в не менше захоплюючий ігровий автомат Panther Moon. Слот має 9 ігрових ліній і 5 барабанів. Також є бонусна гра, яка дозволяє зірвати джек-пот. Якщо ви хочете подвоїти свій рахунок пропонуємо вам зіграти гру на множення, за допомогою якої ви можете подвоїти свій рахунок в кілька разів. Суть гри в тому, що вам потрібно вгадати колір карти – чорний або червоний. Якщо ви відповіли вірно, ваш рахунок подвоюється, а якщо ні – ви втрачаєте всі свої гроші. Якщо у вас на лінії випало дві або більше місяця, то ви отримуєте певну суму грошей. Сума виграшу залежить від кількості випали символів. Якщо на екрані з’явилося три місяця, то вам наддають кілька безкоштовних обертань барабаном. Ігровий автомат Panther Moon – це нова можливість відчути себе справжнім місячним хижаком за грошима. Тому обертайте барабани і стаєте мільйонерами!

Теги: