22 Вересня, 2016

Все про вибір якісного вібратора

vibrator

На сьогоднішній день асортимент вібраторів досить значний і може задовольнити запити найвимогливіших клієнток, в не залежності від того, чи буде він використовуватися жінкою самостійно або в парі з партнером.

Класифікацій вібраторів кілька, в їх основі лежить:

1) матеріал, з якого вони виготовлені:
– Гелієві вібратори;
– Латексні вібратори;
– Силіконові вібратори;
– Вібратори з киберкожи;
– Вібратори з ПВХ;
– Вібратори з медичного пластизолю;
– Вібратори з пластика;
і т.д.

2) зона дії:
– Анальні вібратори;
– Вібратори точки G;
– Кліторальні вібратори;
– Анально-вагінальні вібратори;

3) форма:
– Класичні вібратори;
– Вібратори реалистик;

Широкий асортимент вібраторів ви зможете знайти клікнувши на посилання: вибраторы також вас приємно здивує хороша ціна і швидка доставка по всій країні!
Розмір має значення

При виборі вибромассажера його розмір не менш важливий, ніж вибір партнера для сексу: якщо невеликий інструмент досить простий в застосуванні і його можна пристосувати для отримання задоволення практично у будь-якої жінки, то з великим можуть виникнути складності. Величезний вібратор не дуже зручний в обігу. Розміри вібромасажерів варіюються в середньому від 10-20 см (вібратори для початківців) до 30-35 см в довжину і діаметром більше 5 см.

Зона дії

Дуже важливе значення для виконання поставлених завдань має зона дії вібратора. Якщо Вашою метою є пошук заповітної точки G, то і вібратор для цього варто підібрати відповідної зігнутої форми. Для кліторальних ласк відмінно підійдуть вібратори-метелики або Rabbit-вібратори. А любителькам анальних забав припадуть до смаку спеціальні анальні або подвійні анально-вагінальні вібратори.

vib

На будь-який смак і колір

Колірну палітру і дизайн варто підбирати з урахуванням власних уподобань. Прихильниця класики сподобаються класичні вібратори і Реалістик, а прихильницям стилю хай-тек – комп’ютерні Rabbit вібратори.
вібратори

Режими роботи і текстура

Кількість режимів роботи також грає важливу роль при виборі вібратора. Різні режими допоможуть Вам поекспериментувати, переходячи від легких дотиків до більш інтенсивної стимуляції. Технічно вібратори можуть вібрувати з різною силою, обертатися, рухатися, як поршень, туди і назад. Сучасні вібратори також можуть бути оснащені мікропроцесорним управлінням (як приклад – Вибратор Loveclone Duo Density) і світловими елементами (наприклад – Вибратор Rabbit Butterfly). Деякі моделі (наприклад, метелики і віброяйце) мають виносний пульт управління.

Для додаткової стимуляції вібратори можуть мати різну текстуру: від звичайних гладкою і реалістичною до моделей з ребристою поверхнею, з пухирцями, вусиками і кульками. Для отримання найрізноманітніших відчуттів варто спробувати придбати один з наборів для задоволення, в комплект яких, як правило, входить вібратор з насадками і різні інші пристосування, які допоможуть досягти найвищої точки блаженства.

Важливо звернути увагу на те, що є пряма залежність між такими параметрами як “матеріал, з якого виготовлено виріб” і “ціна”. Від матеріалу також залежить, наскільки довго іграшка прослужить, і які відчуття будуть виникати при її використанні.

Найякіснішим і, відповідно, дорогим матеріалом є киберкожа, що відрізняється надзвичайною пружністю і поєднанням жорсткості еректильної тканини і м’якості шкіри. Дешевші моделі виготовляються з латексу, ПВХ, гелю і інших матеріалів.

Вибір вібратора багато в чому залежить від Ваших індивідуальних потреб і переваг. Визначаючись з вибором подібної секс іграшки не варто економити, так як «інструмент збереження і розвитку чуттєвості» можна підібрати тільки методом проб і помилок до тих пір, поки не знайдете саме те, що повністю Вам підходить. Але незважаючи ні на що, якою б вібратор Ви не обрали, він все одно буде невпинно виконувати свої основні функції: поліпшить чутливість ерогенних зон, допоможе навчитися досягати оргазму і урізноманітнює сексуальне життя.

Теги: