9 Листопада, 2015

Як виграти в лотерею?

picturepicture

Щороку безліч людей намагаються спіймати удачу за хвіст, купивши лотерейний квиток. Вони самі не вірять у можливість виграшу, але із завидною регулярністю відправляються в найближчий кіоск за заповітним квитком. Деякі знавці стверджують, що виграти в лотерею можливо, якщо дотримуватися певних правил. Щасливчики, які зірвали одного разу великий куш, запевняють, що саме завдяки цим прикметам і правилам вони змогли розбагатіти. Ось деякі з них:

1. Ім’я гравця – запорука успіху.

Якщо в лотерейному квитку потрібно закреслювати цифри, то слід орієнтуватися на дату свого народження. Наприклад, якщо людина народився 2 травня 1980 року, то щасливими номерами будуть цифри 2, 5 і 18 (18 ми отримуємо від складання 1 + 9 + 8). Також удачу може принести ім’я володаря квитка, для цього необхідно зіставити свої ініціали та літери алфавіту. Кожна буква відповідає цифрі, наприклад, «а» – це 1, а «б» 2.
2. Щасливий день тижня.

Виявляється, що день тижня і число місяця мають значення для залучення удачі. Щоб квиток виявився виграшним, купувати його треба в день тижня, відповідний дню народження. Також щастя приносить купівля лотерейного квитка в понеділок і вівторок до полудня, в суботу і неділю в другу половину дня.

3. Правильний одяг.

Якщо в одязі гравця присутні жовті та червоні відтінки, то щастя відвернеться від нього. А ось темний або чорний костюм допоможе втілити в життя мрію. Увага до деталей є запорукою успіху – нижня білизна має бути темного кольору, різні полосочки, горох і квітчасті тканини під забороною. З прикрас перед покупкою можна надіти щось зі срібла, а от золото ні в якому разі.

Також хотів би вам порадити ще одну цікаву статтю на дану  тематику на сторінці: http://www.learnwords.ru/articles/kak_privlech_udachu_primety_dlya_igrokov_v_lotereyu_034.htm

4. Знаки долі.

Кожен гравець вірить, що доля може дати підказку і тому напередодні покупки лотерейного квиток потрібно бути вкрай уважним. Можливо, якась побутова дрібниця чи випадковість може підказати щасливий номер. У цю прикмету свято вірять колумбійці, які записують номери підірваних терористами машин і розігрують їх у лотереї. Найцікавіше, що іноді повір’я збувається і тисячі чоловік стають переможцями.

5. Зірки і астрологія.

Виявляється, що за зірками можна вгадати номер виграшного квитка. Згідно цієї теорії, щасливі числа збігаються з фазами місячного циклу. Наприклад, Марс відповідає четвірці, а це означає, що коли місяць робить квадрат до цієї планети, найчастіше будуть випадати цифри містять цифру 4. Якщо настала фаза Венери, то потрібно ставити на шістку і цифри, які її містять (66, 76, 16 і так далі).
Спробувати випробувати на собі цей спосіб може кожен, а щоб полегшити обчислення, нагадаємо яким цифрам відповідають планети Сонячної системи: Сонце – 1, Місяць – 2, Меркурій – 7, Венера – 6, Марс – 4, Юпітер – 3, Сатурн – 5, Уран – 8, Нептун – 9, Плутон – 0 (10).

Як виграти в лотерею
Звичайно, кожна людина хоч раз у житті уявляв себе володарем джек-поту в мільйони доларів. Однак, повірити в свій успіх доступно не для всіх, та й статистика стверджує, що шанс виграшу близький до нуля. Але в кожній грі хтось завжди виграє, а це означає, що не все втрачено.

Кожен гравець знає безліч способів привернути успіх і часто користується деякими з них. Якщо в цей раз не пощастило, то можна спробувати знову, відчувши на собі нові прикмети і підказки друзів. Але найголовніше пам’ятати, що шанси на удачу різко зростають, якщо напередодні розіграшу купити собі лотерейний квиток!

Теги: