5 Серпня, 2016

Все про качелі на пружині

2.16

Качалки на пружине – це нестандартні елементи дитячого майданчика, що роблять її неповторною і тому привабливою для будь-якої дитини. Пружини гойдалки є не тільки розважальним елементом, який притягує дітей новизною відчуттів, але і спортивним снарядом, що розвиває різні групи м’язів дитини, дарує малюкові життєрадісність і хороше самопочуття, розвивають спритність і напрямні дитячу енергію в корисне русло.

Гойдалка на пружині відноситься до недавніх винаходів у сфері обладнання дитячих майданчиків. Їх творцем вважають данського художника Тома Ліндхарта. Перша качалка на пружині побачила світ в 1970 році. Сьогодні вона популярна у всьому світі і багато батьків розуміють, що купити гойдалку на пружині – це зробити гідний внесок у здоров’я і повноцінний розвиток власної дитини.

У наше століття, коли діти не хочуть проводити час на свіжому повітрі, втупившись у екрани комп’ютерів або планшетів, батьки повинні докласти максимум зусиль, щоб дитина могла вести здоровий спосіб життя. Час на свіжому повітрі, необхідні фізичні навантаження для організму, що росте, різноманітність вражень, розвиток спритності і різних груп м’язів можливі без зайвих зусиль, якщо батьки подбають про якісному облаштуванні дитячого майданчика. Серед різних елементів ігрових комплексів качалка на пружині для дітей має особливу привабливість. Це внесок в здоров’я і майбутнє своєї дитини! Такий подарунок має довгострокову цінність.

Дитячі вуличні гойдалки на пружині позитивно впливають на координацію рухів і здатність утримувати рівновагу, розвивають м’язи рук, що готує руку малюка до листа, формують правильну поставу.

Теги: