16 Листопада, 2016

Ігри від компані Unicum в онлайн

cas

Компанія Unicum була створена на початку 90-х. Її головний офіс розташований в Москві. Радувати гемблеров своїми апаратами вона почала в 2002 році. Уже в 2004 игровые автоматы Unicum займали пристойну частку в азартних клубах. А в 2007 відбулося її злиття з SmartGames. Після чого слоти Унікум Геймінг стали доступні на просторах інтернет ігри, з тих пір стало можливим грати в них ще й безкоштовно, а не тільки на гроші. Але тандем компаній проіснував недовго, і випущено було всього не більше 10 онлайн ігор. Найбільш яскраві розробки цього виробника програмного забезпечення наступні:

  • «Братва»;
  • «Базар»;
  • «Золото партії».

Сказати, що ці ігри оригінальні, значить, нічого не сказати. Кожна з них – окрема історія, яка включає в себе яскраві атрибути пострадянського простору. Їх базові характеристики стандартні, але додаткові опції дуже оригінальні.

Так як тренувальний режим игры от интернет казино доступний абсолютно всім бажаючим, то запустити демо версію і познайомитися з параметрами ігрових автоматів, нікому не складе труднощів. У всіх емуляторах Unicum присутні п’ять барабанів і 21 одна активна лінія, а також джокер – дикий символ, який замінює інші знаки. Максимальний множник – 10 000. Відповідно, виграш залежить від розміру ставки. Перейдемо до розгляду особливих опцій слотів.

В апараті «Братва» вам потрібно буде спустошувати портфелі, щоб отримати бонус, або піти на пограбування ігри, банку, офісу, пивного ларька або магазину. У грі на подвоєння ви вибираєте наперсток, під яким знаходиться кулька. Кожен вдалий вибір збільшить ваш виграш, а перший же неправильний обнулить весь поточний приз.

В ігровому автоматі «Золоте Партії» в першій бонусної грі ви вгадуйте, в якому конверті гроші, а в другій – запускаєте супутник на одну з чотирьох планет. Ризик-раунд також оригінальний, в ньому потрібно вгадати на якій половині курантів зупиниться стрілка. Ну і нарешті, слот «Базар» занурить вас в атмосферу ринку, де вам потрібно буде не прогадати при покупці кавуна або годин, а в грі на подвоєння – вибрати той гаманець, в якому буде бабусина дрібниця.

Рулетка онлайн – це унікальний в свому роді режим гри в рулетку через інтернет!

Як бачите, бонуси і ризик-раунди тут дуже своєрідні. Ви можете почати грати безкоштовно в демо режимі і потренуватися в отриманні найбільшого винагороди, а потім спробувати свої сили в грі на гроші.

Теги: