6 Червня, 2016

Як вибрати і з чим носити кардиган?

kardigan

А ви знали, що раніше кардиган був предметом гардероба рибалок? Так-так, вони надягали светри на ґудзиках для того, щоб не замерзнути в море. Трохи пізніше лорд Кардиган за часів Кримської кампанії екіпірував своє військо теплими джемперами із застібками, які надягали під мундир. Ці джемпера і отримали назву «кардиган» на честь лорда.
У 50-і роки 20 століття практичність і зручність кардиганов оцінили жінки. І з тих пір в гардеробі кожної модниці є кілька видів кардиганов на всі випадки життя.
Сьогодні в моді довге кардигани. Але перш ніж бігти в магазин і скуповувати всі представлені там моделі, варто розібратися, який кардиган вибрати і з чим його носити.

Який кардиган вибрати?

З чим носити довгий пропонують широкий вибір кардиганів різних фасонів і кольорів. Можна придбати кардиган в’язаний або трикотажний. Перший варіант більше підходить для осінньо-зимового сезону. До того ж такі моделі роблять фігуру більш об’ємною, надають якусь м’якість силуету.
Трикотажні кардигани більш пластичні. Вони роблять фігуру більш стрункою і витонченою. Але при цьому з їх допомогою складніше приховати недоліки. Трикотажні моделі можна носити в будь-який брешемо року.

До речі з вибором гарного кардигану вам допоможе інтернет-магазин http://itaka.in.ua/zhenskie-kardigany де ви знайдете широкий асортимент по доступних цінах!

Якщо ви хочете придбати кардиган на літо, то варто віддати перевагу моделям-павутинка з бавовни або того ж трикотажу.
Що ж стосується кольору, то тут все залежить повністю від вас і ваших уподобань. Варто тільки пам’ятати, що кардигани різних кольорів і фасонів носять в комплекті з різною одягом.

З чим носити довгий кардиган?

З чим носити довгий кардіган в залежності від фасону:
1. Дуже популярні сьогодні бокс-кардигани прямокутні. Вони виглядають лаконічно і злегка безрозмірно, що і надає їм особливу родзинку. Поєднувати такі моделі найкраще з короткими спідницями або вузькими джинсами і футболкою.
2. Довгі асиметричні кардигани носять з будь-яким одягом. Їх можна надягати навіть під коротку куртку, тоді як традиційні довгі кардигани носять виключно з довгими пальто.
3. Прямий кардиган в підлогу дуже практичний. Їм можна замінити накидку або пальто. Така модель успішно поєднується або з довгою сукнею або брюками і туфлями-човниками, або з короткою спідницею або шортами і чобітьми.

З чим носити довгий кардіган в залежності від кольору:
1. Бежевий. Чудово поєднується з трикотажним платтям того ж кольору. Доповнити образ можна блідо-рожевою сумочкою і ботильйони кремового кольору. Бежеву сукню можна замінити чорним облягає.
2. Чорний. Така модель відмінно доповнить комплект з сірої або чорної туніки з вузькими темними брюками або джинсами. На ноги варто надіти туфлі на високих підборах. Якщо зростання дозволяє, то підбори можна замінити черевиками на суцільній підошві. Запам’ятайте: ні в якому разі не можна надягати довгий чорний кардиган і коротке плаття того ж кольору. Це виглядає безглуздо.
3. Яскраві кольори. Основний наряд в цьому випадку повинен бути нейтрального спокійного кольору. Приклади сполучень: синій кардиган і сіру сукню, помаранчевий кардиган і коричневі штани з гірчичною блузкою.

Теги: