22 Вересня, 2017

Як вибрати найефективніший спрей від поту

zapah_nog_3

Терморегуляція тіла – важлива частина фізіологічного процесу. Завдяки виділенню поту, людина не перегрівається зсередини. Однак, що добре для нас, може бути добре і для інших шкідливих організмів. Бактерії, що знаходяться на поверхні шкіри починають активну життєдіяльність в поту, завдяки чому і з’являється неприємний запах.
телоІздавна люди намагаються надати своєму тілу приємний аромат і використовуються для цього найрізноманітніші засоби: в давнину використовували масла, квіти, трави і навіть метали для того, щоб пахнути, в сучасному світі існує величезний вибір між антиперспірантами різної форми: починаючи від кулькових дезодорантів, тальков , стіків, закінчуючи спреями, ароматами і маслами.

Найчастіше визначитися з вибором засобів буває складно, оскільки звичайна людина рідко розбирається в складах і ефективності різних засобів. Щоб точно визначитися з вибором, потрібно внести деяку ясність і придбати трохи знань.

Кращі засоби: критерії вибору

Щоб було легше визначитися і вибрати в магазині те, що допоможе боротися з деякою проблемою, слід скласти для себе топ ознак кращого засобу, в який входитиме:

  • Можливості спрею;
  • Склад продукту;
  • Зручність використання і упаковки;
  • Аромат і стійкість.

Ефективність засобу за відгуками покупців.

Зорієнтуватися в цих показниках досить просто, особливо маючи інформацією, наведеною нижче.
Антиперспірант або дезодорант

Тут слід внести деяку ясність: це абсолютно два різних засоби.

Що робить антиперспірант: впливає безпосередньо на потові залози, сприяють сухості ділянок тіла протягом дня і при наявності потрібних компонентів в складі, сприяє лікуванню гіпергідрозу.

Дезодорант ніяким чином не допомагає скоротити кількість поту, що виділяється, але зате дарує відчуття свіжості і приємний запах на весь день. Впливає він як правило, на бактерії, які живуть на поверхні шкіри, і «заморожує» їх. Він рекомендований здоровим людям в якості профілактичного гігієнічної заходи.
При наявності сильно потовиділення вибір варто робити на користь антиперспіранти, а якщо хочеться просто свіжості і позбавлення від неприємного запаху, то необхідний дезодорант. У промисловості зустрічаються і суміщені види цих коштів, що буває досить часто, так що визначитися з цим досить просто.

До речі можемо вам порадити ефективні засоби від запахів на сайті: Оdorgone купить тут ви знайдете все що вам потрібно по самих доступних цінах!

У складі дезодорантів в якості дезінфікуючих засобів найчастіше використовуються триклозан і фарнезол. Наявність їх обов’язково, так як це найефективніші борці з бактеріями, які мешкають на ногах, на пахви і на руках людини. Триклозан більш ефективний у порівнянні з Фарнезол, так як другий видобувається з ефірних масел і діє на шкіру більш м’яко, намагаючись не викликати роздратування. Так само, нерідко до складу дезодорантів, крім основи, входять аромати ароматичні, і натуральні компоненти, такі як екстракт ромашки, плюща і м’яти.

Нашатирний спирт відомий як засіб видалення плям, але нерідко входить і до складу дезодорантів в якості дезинфікуючого засобу теж. Однак, н набагато сильніше подразнює шкіру і протипоказаний людям з високою чутливістю. Дезодоранти на основі спирту підійдуть хіба що для ніг – там шкіра досить груба, витримає.
До складу антиперспірантів входять органічні солі цинку і алюмінію. Саме ці компоненти сприяють звуженню потокових залоз, саме вони скорочують потовиділення протягом дня практично наполовину. Вони не впливають на бактерії, їх завдання – лише прибрати вологість, що дозволить трохи економити на пранні одягу. Частини всього антиперспіранти без запаху, тому їх поєднання цілком реально.

Теги: