16 Вересня, 2016

Що ж це за іграшки, атрибутика така – БДСМ?

1429424533_1571284656

Що ж це за іграшки, атрибутика така – БДСМ?

Якщо справжнє задоволення для вас пов’язані з домінуванням і підпорядкуванням, а влада над іншою людиною або роль раба збуджують вас сильніше будь-Віагри, то бдсм атрибутика дозволить втілити ваші найпотаємніші бажання. Але при всій удаваній агресивності, фізичної шкоди такі сексуальні ігри не приносять, будучи тільки аксесуарами, але зате якими! Вибирайте: в якій ролі ви постанете сьогодні, який сценарій розіграєте – і купуйте відповідні товари

Не секрет, що у багатьох з нас, поняття БДСМ тісно і нерозривно пов’язане з відомими все образами «раба» з кляпом, в наручниках і «господаря», з батогом і фалоімітатором. Почасти, це дійсно так, але можливостей набагато більше, що тільки дозволить ваша фантазія, а асортимент нашого магазину дозволить це втілити в реальність. Якщо ви новачок і тільки починаєте свої експерименти, то в першу чергу, зверніть увагу на

наручники – мабуть, найпоширеніший вид БДСМ-атрибутики, який ніколи не буде зайвим, навіть якщо ви не затятий фанат такого підходу. У нас є все: традиційні звичні всім сталеві наручники, з кольоровим хутром, з тканиною в забарвленні леопард, для зап’ясть і щиколоток – в загальному, багато з того, що ви могли побачити в кращих зарубіжних секс-шопах, але не зустрічали у нас. Ми робимо насолоду доступним!
нашийники з шипами, з’єднані з наручники, в різних кольорах (на всі смаки). Цей елемент самодостатній і сам по собі стане прекрасним засобом збудження, а в комплекті з іншими аксесуарами може звести з розуму!
кляпи, без них неможливо уявити жодного справжнього садо-мазо акту. При цьому не обов’язково обмежуватися одним варіантом – візьміть кілька! І нехай ваш партнер відчує все на собі!
батоги і батоги допоможуть «покарати» раба і змусити виконувати його всі ваші побажання, без зайвих розмов. Хоча ви завжди зможете підійти до цієї справи з фантазією, адже батогами можна не тільки стягують … Втім, просто погляньте на наш асортимент.
Якщо все це вже у вас є, то для цінителів у нас також дещо припасено, наприклад, збруя, незвичайні кляпи і багато іншого, що здивує навіть тих, хто вже щось побачив і спробував.

Теги: