22 Вересня, 2016

Розважальний центр в інтернеті

gm

Немає нічого кращого, ніж вибрати для себе цікавий спосіб для проведення вільного часу, який буде приносити не тільки задоволення, але ще і щось більш відчутне, матеріальне. З появою онлайн-розваги та ігрових автоматів це стало більш, ніж можливим. Розваги Вулкан стало настільки поширене в інтернеті, що його представництва просто не встигають відкриватися
Одним з таких представництв, яким дійсно можна довіряти, є розваги від gmslots, знайти яке ви зможете, скориставшись прямим посиланням http://gmslots-play-online.com/igrovye-apparaty/ Тут представлені симулятори від найвідоміших компаній по виробництву симуляторів. Всі слоти, які представлені на сайті проходять перевірку особливі команди бета-тестерів. Одним з таких ігрових автоматів є блискучий Starburst. У дослівному перекладі з англійської мови це слово означає “Зоряний пил”. Цей ігровий автомат не має нічого зайвого, але він залишається стильним, красивим, яскравим і сучасним.

Ще одним його позитивних якостей є те, що він надзвичайно щедрий до гравців. Starburst можна по праву назвати одним з найяскравіших симуляторів, які коли-небудь були представлені в онлайн розваги. Барвисті декорації привертають увагу не тільки своїми яскравими 3D зображеннями, а й професійно написаним музичним супроводом, яке було розроблено спеціально для цього автомата. Щедрі виплати це ще одна приваблива сторона “Зоряний пил”. Цей ігровий автомат укомплектований п’ятьма барабанами для гри. Обертаючи ці барабани, ви зможете виграти призові комбінації на 10 активних призових лініях. Саме таке їх кількість для цього симулятора. Панель управління являє собою Блок з декількох зручних клавіш, зовнішній вигляд яких є однаковим для всіх найостанніших симуляторів від компанії Net Entertainment.

Саме ця компанія займалася розробкою даного слота для гри. Функціонал Starburst такий: тут є кнопка Spin, яка запускає барабани; також тут є кнопка Level, яка відповідає за розмір ставки. Крім цього, тут є Lines, вибравши яку ви зможете встановити кількість ліній, а також не забувайте про Coin Value, яка відповідає за вартість однієї монетки. Головний приз є множення вашого виграшу на 250 пунктів. Крім цього, ви можете самі встановлювати ставки в діапазоні від 1 цента – до 10 доларів.

Теги: