27 Грудня, 2016

«Райське джерело» – це якісна вода

1430997690_voda

Про те, що вода – основа життя, знають всі. Але часто багато хто забуває головне: мова про чисту і збалансованої за складом воді. Тоді вона не просто вгамує спрагу, а допоможе підтримувати організм в здоровому стані. Саме тому ми з гордістю говоримо: у нас вас чекає доставка води високої якості. Бренд «Райське джерело» не просто підтвердив екологічну чистоту продукту, але завоював визнання тисяч покупців!

Чому ми впевнені в унікальності нашої води?

Нерідко кажуть, що якісна доставка води додому та в офіс – це служба, яка привозить ваше замовлення точно в строк. Але тут не зовсім вірна розстановка пріоритетів. Куди важливіше, щоб сама вода була якісна – і стандартної очистки мало. На цьому тлі «Райське джерело» унікальна за цілою низкою параметрів:

  • ми видобуваємо воду зі свердловини глибиною 180 м, що відповідає Юрського періоду і гарантує її природну чистоту без шкідливих домішок;
  • у нашій води оптимальні сольовий склад і рівень кислотності pH 7,3, за рахунок чого вона не тільки корисна, а й має м’який приємний смак;
  • у нас завжди можна купити воду з доставкою фуллереновую, цеолитовую і з меланіном – з поліпшеною базою мікроелементів для вашого здоров’я.

Підтвердження найвищого рівня «Райське джерело» – повний набір необхідних сертифікатів і аналізів відповідних державних інститутів, які ви завжди знайдете на нашому сайті за посиланням купить воду.

Теги: