13 Серпня, 2016

Правильний вибір апарату для ультразвукової чистки обличчя

img_6144_0-1200x1200

Головний аргумент на користь покупки апарату для уз чистки – економія купи засобів і часу на походи до косметолога. Але, не знаючи деяких речей, можна викинути витрачені гроші і отримати мотлох, який зламається через 2 дня.

Щоб ви зробили правильний вибір я і написала цю статтю. Також ми розглянемо, який апарат потрібно взяти в двох випадках: якщо ви готові добре витратитися заради якості, і коли потрібен бюджетний варіант. Обіцяю, буде цікаво 🙂

І невеличкий ліричний відступ: ультразвукова чистка не дасть вам радикальних і швидких результатів. Якщо ви хочете всього і відразу (правда є кілька мінусів такого підходу), то краще пройти процедуру ручного чищення особи в салоні і навіть не витрачати даремно час і гроші на пошук альтернативи.

Крім того, перед застосуванням апарату я дуже рекомендую ознайомитися зі статтею, яка розкриває всі нюанси процедури ультразвукової чистки обличчя при вугрової висипки, що вбереже вас від ризику травмування.

На що потрібно дивитися при виборі апарату для ультразвукової чистки обличчя

портативний апарат для ультразвукової чистки обличчя

Давайте відразу домовимося, що ми не будемо розглядати професійні апарати для ультразвукової чистки обличчя, вартість яких коливається від 20 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нижче я розпишу параметри, на які потрібно дивитися в першу чергу при виборі непрофесійного портативного апарату для ультразвукової чистки і пілінгу обличчя в домашніх умовах.

Потужність – головний параметр!

Перший параметр, на який потрібно звернути увагу. Чим могутніше ультразвуковий апарат, тим глибше проникає ультразвук (зазвичай портативні апарати володіють потужністю в діапазоні 0.6-2 ВТ / см2).

Вага апарату може зіграти з вами злий жарт

Роблячи ультразвукову чистку обличчя в домашніх умовах, вам потрібно постійно тримати апарат на вазі під кутом 45 градусів. Це означає, що якщо апарат буде важкуватий – рука буде швидко втомлюватися. Тому вага – дуже важливий фактор.

Розмір пристрою – запорука комфортного використання

Ще один важливий параметр при покупці апарату для чищення особи ультразвуком. Не купуйте апарат, який буде незручно тримати в руці, або має занадто великі габарити.

Пам’ятайте, що одна з пріоритетних завдань – підібрати апарат, з яким буде зручно працювати.
Виробник

Побічно дає вам більше шанс, що апарат був зібраний на совість і не зламається через деякий час. Хоча ціна на брендові уз апарати на порядок вище.

Ціна не порок, вона гірше …

Всі розуміють, що ціна грає роль. Від неї побічно залежить і довговічність, і ефективність апарату: собівартість виробництва якісного продукту набагато вище, ніж неякісного аналога.

Тому бажано купувати ультразвуковий апарат якщо не дуже дорогий, то хоча б в межах середнього цінового діапазону.

функціонал

Різні виробники пропонують різний функціонал, який робить користування пристроєм максимально комфортним (в деяких є навіть таймер!). Вибирайте функціонал виходячи з того, що потрібно саме вам.

Ось основні параметри, на які потрібно звернути увагу для того, щоб зробити максимально правильний вибір і не шкодувати потім про втрачені гроші. Тепер поговоримо про ціну.
Середня ціна, де краще купити, або чому так дорого

Купити ультразвуковий апарат для обличчя на Cosmotrade ви можете як в спеціалізованих магазинах, так і придбати через Інтернет. Я ж раджу вибрати другий варіант. Практично завжди ціни в інтернет-магазинах істотно нижче.

Якщо купувати ультразвуковий апарат у відомих інтернет-магазинах, практично немає ризику проблем з доставкою і цілісністю товару.
Ультразвуковий апарат можна купити, в середньому, за 3-9 тисяч рублів. Чому такий великий розкид? Ціна залежить від безлічі факторів:

Якість матеріалів і збірки. Занадто дешеві апарати практично завжди поганий збірки і дуже швидко виходять з ладу!
Бренд, країна виробника.
Функціонал, потужність апарату.
Довговічність! Акцентую увагу саме на цей пункт, тому що якщо ви купите апарат за 1500 р., Існує величезна ймовірність поломки через пару днів.
Вибираючи апарат для уз чистки особи визначте свій бюджет: від нього буде залежати подальший вибір. Я бачу тут 2 варіанти.

Перший варіант – ви хочете отримати гарну якість і готові добре заплатити. Другий варіант – багато витрачати грошей на апарат бажання немає і потрібно, щоб прилад не зламався за тиждень. Зараз ми розглянемо кожен випадок.

Ультразвукові апарати: дуже якісно, ​​але і дуже дорого

Якщо ви вибираєте якість і готові викласти від 4 до 8 тисяч за гідний і довговічний прилад, кращий варіант – апарат для ультразвукової чистки обличчя фірми Gezatone. І коротко про переваги:

Якісний матеріал та збирання. Апарат не зламається через 2 дні після покупки, як це буває з дешевими аналогами, довговічний і витримує інтенсивні навантаження.
Гарантія 1 рік. Якщо трапився казус – напризволяще ви кинуті не будете.
Потужний. Природно, є різні моделі, які розрізняються по потужності. Але в цілому, апарати gezatone мають досить хорошою потужністю.
Фірма стара і відома, займає лідируючі позиції в світі по виробництву косметологічної апаратури. Головний же недолік – ціна.

Правда у всіх апаратів, в тому числі і жезатоновскіх, є один істотний мінус – зі збільшенням тривалості користування і кількості ультразвукових чисток, поступово знижується його потужність. Питання стоїть в швидкості зносу – у якісних апаратів повільніше, у дешевих – швидше.

Теги: