30 Червня, 2016

Походження і використання препарату Джинтропин

Розробка Джинтропин була державним замовленням уряду Китаю. Замовлення було фінансований на 50% з урядових дотацій, а решту коштів було вкладено китайським вченим Лі Джином. Всі роботи проводилися в лабораторії компанії Gene Science Pharmaceuticals Co .. Дослідницька лабораторія і виробництво препарату розташоване в Китаї в провінції Чан-Чунь. Перші зразки препарат були випущені у світ в 1998 році.

Джинтропин, завдяки широкій сфері свого застосування, і практично повній відсутності побічних ефектів досяг в Китаї, а потім у всьому світі надзвичайною популярністю. У 2002 році Jintropin називають першим фармакологічним препаратом в Китаї. Помірні ціни на цей препарат зробили його популярним серед спортсменів різних видів спорту і серед зірок шоу-бізнесу.

Є інформація про використання препарату Мадонною для підтримки фізичної форми. На кордоні Австралії був скандал за участю Сильвестра Сталлоне. У доробку актора був виявлений Джинтропин, який Сталлоне намагався нелегально ввести в країну.

Джинтропин купить по самій доступній ціні в інтернеті з доставкою по всі країні!

Походження і використання препаратаВ 2007 році в зв’язку з величезною кількістю скандалів, пов’язаних з розповсюдженням і ввезенням Джинтропин в США, влада країни звинуватила Лі Джина в контрабандної діяльності та заборонили продаж препарат на території своєї країни. Цей та інші численні звинувачення в незаконному розповсюдженні препарату призвели до того, що уряд Китаю припинило випуск препарату на період з 2007 до 2010 року.

В даний час соматотропин випускається в обмеженій кількості і імпорт в інші країни відбувається тільки через офіційних дистриб’юторів GenSci. Однак це не заважає обороту на ринках різних країн величезної кількості підробок Джинтропин, в тому числі і в Росії.

Теги: