4 Травня, 2017

Поради в гру покер

poker

Покер – вельми різноманітна і захоплююча гра в карти. Саме тому в нього грають мільйони людей у ​​всьому світі. Але в той же час, покер і досить складна гра. Якщо ви будете грати багато і в різних компаніях, то вам не уникнути зустрічі з сильними гравцями, які можуть скласти конкуренцію.

Тому, щоб частіше опинятися на висоті, вам непогано було б знати багато чого з того, що робить гравця сильним, мати в арсеналі достатньо коштів, що забезпечують перемогу. Серйозною математикою і аналізом покеру ми займемося трохи пізніше, а поки ризикнемо сформулювати ряд порад, які можуть виявитися корисними. Поставтеся до них як до рекомендацій, як до якоїсь сумі життєвого досвіду цілого покоління видатних гравців в покер.

До речі якщо Ви хочете вивчити всі комбінації в покеру тоді вам слід звернути увагу на посилання: комбинации в покере тут ви знайдете все що Вам потрінбо в доступній формі!

Рада №1: Утримуйте позитивний баланс в грі.

Позитивний баланс, а просто кажучи, виграш дозволяє вам зберігати спокійний стан духу в цій картковій грі. Спокій дуже важливо для дисципліни, терпіння і витримки. Іноді ви пропустите банк, який могли б виграти, якби ризикнули вступити в гру. І це буде, звичайно, прикрим. Але якщо ваш баланс стане негативним, якщо ви почнете програвати, то є реальна небезпека, що ви все частіше і частіше станете вступати в гру з комбінацією, яку варто було б викинути в пас, і наробите інших дорогих помилок.

Рада №2: Намагайтеся розпізнати коротку мить удачі.

Щоб вигравати в покер, потрібні майстерність і вміння. Проте, ця карткова гра, безумовно, в значній мірі залежить від фактора везіння. Особливо на короткій дистанції. Сильні гравці рано чи пізно обіграють слабких, але не слід думати, що це має статися неодмінно в даній роздачі. Як то кажуть, «проти лому немає прийому». Або, ще більш грубо: «наявність ерекції дозволяє здійснити акт і закінченому дурню» … Звичайно, сумно сидіти і дивитися, як «чайник» забирає один кін за іншим. Особливо, якщо на кону стоять ваші кровні. Ставтеся до цього спокійно і навіть філософськи: «що зробиш? – щаслива гра! ». Але ж саме це властивість і робить її такою популярною. Час від часу і вам доведеться проїхатися «на гребені хвилі», коли все, що б ви не зробили, обертається удачею, і здається, ніби сама Фортуна стоїть за спиною в ролі вболівальниці. Якщо ви ще не випробували таких миттєвостей, повірте, вони хвилююче і незабутні. Важливо розпорядитися такими моментами з найбільшою користю для себе. А коли така щаслива смуга йде у супротивника – пересидіти, перечекати.

Рада №3: ​​Грайте добре відпочив.

За грою в покер вам доведеться приймати безліч відповідальних рішень. А вибір вірного способу дії передбачає серйозний аналіз. Хоча досвід і допомагає, а в ряді випадків навіть замінює аналіз, здатність швидко і ясно мислити надзвичайно важлива. Втомлена людина швидше допустить помилку, яку він не зробив би в нормальному стані. А помилки, нехай навіть незначні, здатні легко перетворити перемогу на поразку.

Рада №4: Дотримуйтеся помірності в пиття.

У вживанні спиртних напоїв за столом покеру немає нічого страшного, аморального або кримінального. Це звичайна справа. Але пийте в міру! Як казав один російський генерал: «Не розумію, навіщо люди напиваються! Ну, випив грам 700-800 і – вистачить! ». Біда в тому, що алкоголь часто впливає на прийняття рішень, причому, не в кращу сторону. П’яний чоловік вступає в гру частіше, ніж варто було б (йому і море по коліно), занадто азартно веде торгівлю, заходить в своїх ставках далі, ніж радить холодний розум. Одним словом, приймає рішення, які можна назвати поганою грою.

Рада №5: Намагайтеся отримати від карткової гри задоволення.

Покер і сам по собі гра забавна, компанійська, захоплююча, цікава. Багатостороння, азартна, ризикована, математична. Практично кожна людина зуміє знайти в ній ті риси, які йому імпонують: і сухий педантичний математик, і тонкий психолог, і авантюрист. Але отримувати задоволення від гри вміє далеко не кожен. Фактор везіння і тут привносить свою роль. Легко насолоджуватися, перемагаючи. А якщо «карта не пре»?

Вся біда і полягає в тому, що занадто емоційна людина може допустити в душу роздратування, злість, образу на долю (або навіть, не дай Бог, на партнерів). До чого це може призвести? До втрати контролю над собою, послаблення дисципліни в грі, а отже – до помилкових рішень.

Якщо ви відчули в собі ознаки поганого настрою, досади і т.п., відкиньтеся на спинку стільця, розслабтеся, постарайтеся взяти себе в руки. Адже гра анітрохи не втратила від того, що не щастить саме вам! Вона зберегла всі свої якості і тільки дає вам нову їжу для аналізу. Вона ж подобалася вам зовсім недавно! Поверніть їй своє розташування, грайте з задоволенням. І вона віддячить вам.

Теги: