6 Вересня, 2016

Використання ліфтингової філлера Радіесс від Merz Aesthetics

vektornyy-lifting-01

Будь-яка жінка бажає залишатися красивою і молодий якомога довше, а зберегти молодість допоможе сучасна косметологія. У тому числі Ліфтинговий філлер Радіесс детальніше на Merz Aesthetics . Цей препарат допомагають прискорити вироблення власного колагену, який сформує своєрідну базу, яка робить шкіру гладкою, підтягнутою, молодий і гнучкою. Радіесс повертає втрачені з віком обсяги, коригує опале щоки, складки носа і губ.

Які показання для застосування даного препарату? Його застосовують якщо необхідна корекція форми обличчя – складок підборіддя і губ, скроневих западин, видалення зморшок, зміна форми підборіддя, щік, губ, усунення рубців і шрамів. Ліфтинговий філлер Радіесс може ефективно скорегувати зморшки з різною глибиною. Гель має в структурі частки великих розмірів, тому препарат ніколи не покидає свого місця. Основна складова препарату – неповторна комбінація гелю-основи і мікросфер гідроксиапатиту кальцію.

Merz Aesthetics може запропонувати численний набір естетичних малоінвазивних процедур. Починаючи з випуску в 1953 році першого в світі крему від зморшок, дана компанія – це лідер по сучасним розробкам швидко розвивається сфери естетичної медицини. Ліфтингова Філер Радіесс від компанії Merz Aesthetics – це гарантія краси на довгі роки.

Природне мінеральне компонент стимулює утворення колагену в шкірі. Подібний механізм дії вигідно відрізняє Радіесс від будь-яких існуючих препаратів подібної дії, які практично тільки виправляють обсяг і видаляють зморшки. Радіесс дозволяє провести корекцію моментально, і частіше за все для досягнення бажаного результату знадобиться лише одна процедура.

Теги: