11 Квітня, 2016

Особливості малоінвазивної хірургії хребта

2r

Крім традиційного навчання в медичному вузі, підготовка фахівця малоінвазивної хірургії займає ще кілька років. Крім цього, не маючи достатнього досвіду роботи з застосовуваними в цій галузі медицини імплантатами, а також сучасною технікою, важко виконувати малоінвазивні хірургічні операції на високому рівні. У той же час слід сказати, що малоінвазивна хірургічна операція на хребетному стовпі, виконана висококласним фахівцем, дає величезні переваги, дозволяючи вирішити практично будь-яку проблему, яка пов’язана з хребтом.

Якщо ви шукаєте хороших хірургів по хребту в Європі тоді вам слід звернути вашу увагу на посилання: http://bookinghealth.ru/programs/treatment/neurosurgery-headless/0/switzerland де знайдете багато інформації стосовно даного питання.

Відкрита операція на хребті проводиться шляхом досить великого розрізу, який робиться на спині. Малоінвазивне хірургічне втручання передбачає нанесення декількох маленьких надрізів. Процедура виконується за допомогою мікроскопа (або міні-відеокамери) і хірургічного інструментарію маленьких розмірів. Незаперечна гідність мініінвазівной хірургії полягає в короткостроковому реабілітаційному періоді.

Незважаючи на високий рівень точності, малоінвазивна операція на хребті, як і будь-яка інша хірургічна процедура в цій області, пов’язана з певною часткою ризику. Тому перед підписанням пацієнтом згоди на операцію лікар зобов’язаний ознайомити його з потенційними небезпеками. Такими є:

Загальні анестезіонние ризики.
Травми спинного мозку (нерва).
Псевдоартроз (більш відомий як помилковий суглоб).
Занесення інфекції.
Відсутність вираженого позитивного ефекту.

Теги: