31 Січня, 2017

Кирилівка – 2017. Де провести відпочинок? цены на отдых в кирилловке

kirillovka-fedotova

Є бажання провести відпустку на Азовському морі і підшукати варіанти зручного відпочинку на вигідних умовах? Немає нічого простішого, ніж приїхати в Кирилівку. До речі також рекомендую вас ознайомитися з цены на отдых в кирилловке (тут зібрані всі сезоні ціни) де з легкість розрахуєте скільки обійдеться вам відпочинок в 2017 році. Відмінні пляжі, чисте море, пологе дно без перепадів. По узбережжю розташувалися близько 400 об’єктів, створених для відпочинку:

  • – Бази відпочинку по косі Пересип, приватні міні-готелі в кінці коси;
  • * Центр Кирилівки представлений приватними будинками і міні-готелями по узбережжю, мікрорайон Санаторний забудований гостьовими будинками, в районі Царського села часто-густо забудовані приватними дворами, в яких також здаються кімнати і номери різного рівня комфортності.
  • – Різні об’єкти відпочинку по Федотової коси, в селищі Степок – будинки приватників і міні готелю, поблизу моря в заповіднику – трохи баз і пустельний дикий пляж. Пляжного відпочинку в будь-якій точці Кирилівки буде притаманний свій колорит, який характерний саме для коси Пересип або ж Центральній частині, а також Федотової коси.

Яке географічне розташування?

Кирилівка знаходиться на півострові між Азовським морем і лиманами – Молочним і Утлюкським, поруч розташована коса Пересип і Федотова коса. За косою, як за днів розмістився рибальське селище Степок, інша частина коси безлюдна і безлюдна.

Адміністративно селище складається з: материкової частини (центр), два відрізка суші між лиманами і Азовським морем – коса Пересип і Федотова коса, мікрорайон – с.Степок, державний заказник – о.Бірючій.26f475198a

Теги: