9 Грудня, 2015

Зіграй в гру Playboy

playboy

Може в ньому є якась родзинка, яка хоча б частково перекриє не сильну графіку? Давайте розберемося. Ігровий процес – нічого особливого, все звично, п’ять барабанів, от тільки я не помітив кількість ігрових ліній. Якось зовсім сумно, може дівчата в еротичній білизні врятують ситуацію? Може і врятують, якщо будуть поруч, автомат такої можливості не передбачає.

Краще звернути свою увагу на щось інше, можна навіть відволіктися від азартних ігор і вийти провітритися на вулицю. Що стосується оцінок нашого ресурсу, то вони вийшли під стать відео слоту Playboy: графіка – 4 з 5, ігровий процес 3 з 5.   До речі зіграти цю чудову гру ви можете за посиланням: играть в playboy казино бесплатно.

Сподіваюся, що цей автомат більше попадеться мені на очі ще раз, навіть невеликі без великих поліпшення це не змінить чудову ситуацію з грою, краще заново навіть залишити все як є. Дивно навіть, що випустили такий високоякісний продукт, немає реалізації еротичної складової журналу, навіть виграші не дуже часто трапляються. Так, є цілих чотири бонусних гри, але вони випадають вкрай рідко. Хоч прогресивного джекпоту немає, і то радість, загалом за фінансову складову автомат отримує 4 з 5.

Просто грайте в це, знайдіть інший слот. Чудова гра, думаю шанувальники журналу Playboy будуть в захваті від нього. Сподіваюся, що наступного разу мені знайдеться ще якась чудова гра по типу цієї!

Теги: