20 Березня, 2015

Доска оголошень “Дорус.ру”

дорус

http://www.dorus.ru/ – одна з найбільших дощок безкоштовних оголошень. До нас на сайт щомісяця заходять мільйони людей. Щодня публікуються кілька тисяч нових оголошень. Усього кілька хвилин, і ви знайдете необхідну послугу або товар. Щоб вам було зручно, безкоштовна дошка оголошень розділена по містах і регіонах. Оголошення бувають: комерційні та приватні.

Хочемо звернути увагу на зручну пошукову форму, що допоможе вам легко відібрати оголошення за параметрами.

На даному є можливість скористатися послугою знайомств і домробітниці, купити і продати що завгодно і т.д. Мотоцикли, автомобілі, побутову хімію, купити будинок в Александрові, дитячі товари, фотоапарати, будівельні матеріали, земельні ділянки, стоянки, гаражі, взуття, одяг, побутову техніку, рослини та багато іншого. Наприклад ви можете переглянути оголошення: купить котят в Нижнем Новгороде де знайдете багато різних оголошень з котятами.

Помістити безкоштовне оголошення зовсім просто – тільки заповніть необхідну форму. Просто вкажіть місто, виберіть категорію товару, напишіть текст оголошення (чим детальніше ви зумієте описати всі тонкощі і позитивні сторони товару, тим з’являється більше шансів його продати), вкажіть контактну інформацію та ціну. Щоб оголошення було ще більш привабливим, рекомендується завантажити парочку фотографій. Вдалих вам продажів і милих покупок на сайті Дорус.ру!

Теги: