1 Липня, 2016

Граємо в ігри через інтернет

Кожному геймблеру хоча б раз доводилося грати в слоти від компанії «Ігрософт». На початку 2000-х років вони були дико популярними. Жоден ігровий зал не обходився без парочки геймінаторов від вітчизняної компанії.
Секрет популярності ігрових автоматів від компанії «Ігрософт» полягав у тому, що вони були по-справжньому яскравими. Кожен слот в тій чи іншій мірі відображав події нашої історії і культури. Згадайте хоча б легендарного «Резидента». Цей геймінатор давав можливість кожному гравцеві прімереть на собі роль розвідника і шпигуна. Поки бравий червоногвардієць шукав серед секретних документів потрібну для штабу інформацію, гравцеві доводилося прикладати всі сили, щоб зібрати потрібні комбінації предметів, тим самим даючи агенту час на пошук.

118

Сьогодні в центрі огляду слот, який неймовірно далекий від теми воєн і шпигунських пристрастей. Навпаки, він занурює гравця в затишний і рідний ще з самого дитинства світ казок. Пам’ятаєте історію про Колобка? Як він пішов від Дідуся, від Бабусі, навіть від Вовка, Зайця і Ведмедя йому пощастило піти, а ось з Лисицею не пощастило.
Розробка від компанії «Ігрософт» дозволяє виправити цей недолік. Адже серед ігрових символів слота Keks немає ні лисиці, ні ведмедя. А ось всякої смакоти тут більш ніж достатньо. Сметана, бублики і найкращий чай допоможуть вам відчути затишок і комфорт, які можна відчути тільки в сільському будиночку у бабусі, де тиша, затишок і благодать.
Слот має досить цікавим геймплеєм. Роль дикого символу грає той самий колобок. Він може замінити будь-який інший символ в комбінації, подарувавши вам перемогу. Але цим ігрові особливості слота не обмежуються. Keks – один з небагатьох геймінаторов, в якому не один, а цілих два бонусних раунду.
У першому бонусному раунді вам належить відгадувати за якими віконницями печі знаходиться смачна рибка, а за якими згорілий до золи пиріг. Варто помилитися і все виграні бонуси згорять. Другий бонусний раунд перенесе вас в ліс, щоб битися з тим самим вовком, і, звичайно ж, перемогти. Зіграти в геймінатор можна за посиланням: http://777vulkan-stavka.com/sloty/.
На цьому плюси слота не закінчуються тут є ризик-гра. Після кожної виграшної комбінації ви можете збільшити отриману суму в два рази. Для цього досить вибрати з п’яти карт ту, у якій найбільший номінал – і монети будуть вашими. Додатковим бонусом служить приємна ігрова анімація і анімований інтерфейс.

Теги: