25 Липня, 2016

Грай в Колубмо в онлайні

columbus

Вас приваблюють мандри і подорожі? Хотіли б жити за часів Колумба і відкривати нові країни? Звичайно ж не можна повернути час в спять, але можна хоч на мить забути про насущні справи і занурити в світ мореплавців і першовідкривачів. Зробити це Вам допоможуть фільми і серіали про мандри Христофора Колумба, благо їх маса різних років випуску. А також побувати в «шкурі» моряка можна і погравши на слоті Columbus. До речі, вже пройшло так багато років після того як Колумб відкрив Америку, а люди і донині сперечаються який же національності був сам мандрівник і чому він не назвав нову землю своїм ім’ям. Якщо хочете дізнатися про це трохи докладніше, то раджу подивитися серіал «Христофор Колумб – загадка», який зняв відомий режисер Мануель ді Олівейра в 2007 році. Або ж фільм «Christopher Columbus» знятого Альберто Латтуада. Обидві картини заслуговують на увагу і за своїм розповідають історію життя легендарного мореплавця.

Тим же хто вже бачив всі фільми і серіали, про пригоди Христофора Колумба, раджу «зануритися» в його життя за допомогою ігрового автомата Columbus. Зробити це абсолютно безкоштовно можна на сайті http://play-vulkanstavka.com/columbus/, притому в зручне для вас час.

У цьому слоті Ви зможете блиснути знаннями з життя мореплавця, адже саме предмети його побуту допомагатимуть Вам вигравати. До речі, сподіваюся Ви пам’ятаєте, що Колумб зовсім не планував плисти до Америки, він збирався відвідати Індії, і для зборів в цю країну витратив величезну кількість грошей і сил. Так от щоб грати на слоті Columbus – гроші Вам не знадобляться, тому що можна скільки завгодно грати безкоштовно. Нє, ну звичайно ж, якщо вам заманеться ризикнути і захочеться отримати реальний грошовий виграш, то така можливість теж є. Але змушувати вас не будуть, та й взагалі в ігровий автомат можна грати навіть не реєструючись. Мало не забула, погравши на автоматі Columbus ви можете також перевірити свою удачу на слоті Columbus Deluxe. На перший погляд вони схоже, але насправді кожна має свою родзинку і масу бонусів.

Варто зауважити, що граючи на безкоштовних слотах ви отримаєте такий же викид адреналіну і азарту, як і на платних версіях. І ще пам’ятайте, що грати безкоштовно можна довго, а якщо ж вам раптом набридне, то спробуйте інший автомат, благо їх така величезна кількість, що розважатися можна практично нескінченно.

Теги: