31 Березня, 2017

Гормон росту (соматотропін)

books_jin_3

Гормон росту (соматотропін) – це створений штучним шляхом людський гормон. Він проводиться у вигляді порошку, який розлучається розчином новокаїну. Також використовується ще один різновид, звана Джинтропин (соматотропін для ін’єкцій).

Соматотропин надає анаболічну вплив. Він позитивно впливає на мінеральний обмін і сприяє підвищенню маси тіла. Гормон росту відповідає за значне посилення будь-яких анаболічних процесів.

Існує чимало причин, чому варто купити гормони росту по ссылке. Фахівці сходяться на думці, що їх використання гарантує омолодження організму приблизно на десять-двадцять років. Також ці гормони гарантують такі ефекти:

  • Зменшення кількості холестерину в крові.
  • Перетворення жирових відкладень на тілі в м’язи.
  • Загальне зміцнення опорно-рухового апарату.
  • Поліпшення розумових здібностей.
  • Зміцнення імунітету.
  • Підвищення сексуальної активності.

Щоб отримати бажаний ефект, потрібно купити гормони росту і приймати препарат протягом усього курсу. Практика показує, що короткострокове використання помітного ефекту не дасть.
Прийом соматотропіну збільшує потребу організму в трийодтиронін, кортикостероїдах, інсуліні і гонадотропін. Тому потрібно купити гормони росту, стероїди, кленбутерол і інсулін. Подібна комбінація забезпечить максимальний ефект.

Знайти гормони росту в Україні не складе особливих труднощів. Придбати їх можна в аптеках або магазинах спортивної фармакології.

Оптимальна доза препарату – 0,6МЕ / кг ваги в тиждень в три ін’єкції або підшкірні ін’єкції по 8-12МЕ / день в дві-чотири дози. Тривалість курсу складає від трьох місяців і до кількох років. Все залежить від того, які саме цілі ставить перед собою людина, що приймає соматотропин.

Ціна на гормони росту вважається порівняно невеликий. Це робить їх доступними практично для всіх спортсменів.

Теги: