21 Лютого, 2017

Чудовий гормон росту

272тт

Відмінний гормон росту виробляється, наприклад, в Швейцарії. Так препарат Омнітроп ви можете придбати за вигідною ціною на сторінці купить соматропин. Даний препарат має ефект, абсолютно аналогічний дії виробляється людським організмом соматотропіну.

За допомогою гормону росту спортсмени знижують жирову масу і збільшують м’язову масу тіла, а разом з нею м’язову силу і витривалість. Цей гормон допомагає підтримувати водно-мінеральний обмін, затримуючи в організмі калій, фосфор, натрій, стимулює кістковий метаболізм. Проникнення в м’язи амінокислот стає більш ефективним, чому м’язові волокна і збільшуються. При цьому в ситуаціях, коли гормону росту спочатку не вистачає в організмі, його прийом дозволяє поліпшувати пам’ять, загальне самопочуття і настрій.

Таким чином, соматропін є ще й гормоном стресу. Як і в разі адреналіну, рівень його вмісту в крові в стресових ситуаціях підвищується, так синтез білка посилюється, що допомагає організму справитися з труднощами з самими найменшими наслідками.

Для будь-якої людини, в будь-якому віці важливо нормальний вміст цього гормону, адже він впливає і на самопочуття, і на обмінні процеси в організмі. Щоб він в потрібній кількості вироблявся гіпофізом, необхідно, перш за все, дотримуватися режиму дня: повноцінно висипатися, регулярно виявляти фізичну активність. Білкова дієта сприяє кращому виробленню соматотропіну. Ожиріння і порушення обміну речовин утворення гормону росту, навпаки, уповільнюють.

Гормон росту в спорті – потужний стимулятор і дієвий засіб, але приймати його необхідно строго по інструкції і за вказівками спортивного лікаря.

Теги: