29 Грудня, 2015

Все що потрібно знати про косметику для вашого волосся

kosmet-volos

Специфіка виробництва та основні види косметичних засобів

Як правило, професійна косметика для волосся проводиться на сучасних фармацевтичних підприємствах. Нерідко рецепти її виготовлення тримаються в найсуворішому секреті. Проте з упевненістю можна стверджувати, що до її складу входять переважно натуральні компоненти – вичавки і екстракти рослин, протеїни, кераміди, мікроелементи, вітамінні комплекси. Склад кожного професійного косметичного засобу представлений в нашому каталозі в картці товару.
Найбільш поширеними різновидами косметики для волосся є:
Шампуні і кондиціонери. Тут ви знайдете в наявності шампуні для пошкодженого волосся, шампуні і кондиціонери проти лупи, проти жирного блиску і т.д .;
Засоби для укладання. В основному до них відносяться пінки і муси, завдяки яким ви можете надати волоссю потрібний обсяг і на тривалий час зафіксувати зачіску;
Засоби для лікування та відновлення волосся. Бальзами, сироватки, масла, маски та інші лікувальні засоби допомагають оздоровити волосся, зробити їх більш еластичними. Крім того, професійна лікувальна косметика дозволяє усунути ламкість волосся, зміцнити їх коріння;
Засоби для завивки та випрямлення волосся. Різноманітні гелі, кератинові креми і склади для хімічної завивки допоможе вам без проблем зробити завивку або, навпаки, випрямити кучеряве від природи волосся.

До речі, якщо ви шукаєте якісну косметику для вашого волося тоді ви можете її знайти здесь по самих доступних цінах з доставкою по всій країні!

Коли потрібно використовувати професійну косметику?

Покупницям нашого інтернет-магазину слід розуміти, що професійна косметика для волосся, особливо лікувальна, не підходить для безконтрольного використання. Вона значно більш активна, ніж звичайна, тому рекомендується до застосування у випадках, коли у вас дійсно виникають проблеми з волоссям або з шкірою голови. До таких належать:

  • випадання волосся;
    появі посічених кінчиків;
    свербіж та почервоніння шкіри;
    ламкість волосся;
    появу лупи;
    потускнение волосся, втрата ними життєвої сили.

При наявності хоча б однієї з перерахованих проблем застосування професійної косметики стане для вас справжнім порятунком. Правильно підібране засіб зміцнить волосся, позбавить їх від ламкості, жирного блиску або посічених кінчиків. Також професійні засоби полегшують укладання, завивку і випрямлення волосся.
Перед тим як купувати професійну косметику для волосся, рекомендуємо вам проконсультуватися у співробітників Beauty Shop, а також звернути увагу на наведені нижче рекомендації по підбору косметичних засобів.

Практичні поради щодо вибору косметики для волосся

У першу чергу визначте, якого типу у вас волосся – жирні, сухі або нормальні. Напевно, кожна жінка може зробити це і самостійно, на основі свого досвіду і спостереження за волоссям. Якщо ви не впевнені, зверніться до професійного косметолога – для нього визначити тип не складе труднощів.
Підбирати косметику для волосся завжди потрібно з урахуванням саме вашого типу. Приміром, для сухого волосся купуйте зволожуючі шампуні і бальзами. А ось для жирного волосся вони вже не підійдуть – замість них використовуйте більш «сухі» кошти.
Пам’ятайте, що в різні пори року наше волосся відчувають себе по-різному. Найскладніший період для них – весна. У весняні місяці купуйте косметику з живлячими і відновлюють властивостями. Ретельний догляд волоссю потрібно і взимку.
Обов’язково звертайте увагу на бренд косметики. Остерігайтеся дешевих коштів незрозумілого походження – замість них купуйте гарантовано якісну косметику для волосся відомих марок.

Теги: