4 Січня, 2016

Все що потрібно знати про автомобілі на весілля

avto

Весільне прикраса автомобіля стрічками, кулями або квітами, це значна і суттєва деталь, будь-якого весілля. Наші предки прикрашали весільні кортежі квітами та стрічкам, а на возі молодих під час їзди позвякивали бубонці. На сьогоднішній день ця традиція залишається все також актуальною.

Ще не так давно, всі весільні кортежі прикрашалися однотипно: на радіатор автомобіля для весілля кріпилася лялька, вбрана нареченою, а капот удосталь прикрашали різнокольорові стрічки. На даху же розташовувалися кільця. Однак сьогодні є можливість, проявивши трохи фантазії прикрасити машини з весільного кортежу так, щоб вони справили незабутнє враження на присутніх і викликали непідробний захват у всіх, хто стане мимовільними глядачами того, як Ваш кортеж проїде по місту.

До речі, якщо ви шукаєте хороше агентство яке надає послуги організації весіль тоді вам слід завітати за на сайт: veryberry.com.ua/wedding/ де неодмінно знайдете спеціалістів в даній галузі і зможете ознайомитися з їхніми роботами!

Прикраса автомобілів на весілля Ви можете довірити як фахівцям, так і спробувати прикрасити машини самостійно.

Звідки ж бере своє коріння традиція прикрашати автомобіль на весілля? Як створити прикраса для весільного автомобіля своїми руками? Який повинен бути автомобіль для весілля? На ці та інші запитання Ви знайдете відповідь у цій статті.

Для того щоб зрозуміти сенс прикраси весільних автомобілів, звернемося до давніх часів, коли автомобілів ще і в помині не було, а молоду пару везли на «весільному поїзді», що складається з возів з кіньми. Звичай цей мав місце ще за часів Русі. Весільний поїзд прикрашався стрічками і дзвіночками. Наші предки вважали, що підступи злих сил і чаклунів можуть підстерігати молодих саме дорогою до храму і тому весільний поїзд їхав по окружній дорозі, а дзвін дзвіночків, скрекіт тріскачок і гудіння ріжків повинно був відлякувати злих духів. Весільний поїзд в період Русі – це невід’ємна прикмета з’єднання двох люблячих сердець законними сердець узами шлюбу.

Ця традиція дійшла і до наших днів, правда, в дещо зміненому вигляді. Тепер прикрашають автомобіль для весілля, а також автомобілі весільного кортежу

Відповідно з весільними традиціями автомобіль на весілля повинен бути світлих тонів, хоча зараз цьому не зраджують особливого значення.

В основному всі молоді пари на весільне торжество воліють орендувати автомобілі. Оренда автомобілів на весілля займає свою нішу у вітчизняному бізнесі. Компанії, що пропонують такий сервіс, часто мають у своєму розпорядженні разнообразнейший автопарк. Таким чином, замовлення автомобіля на весілля може бути обмежений лише смаковими уподобаннями молодої пари, а також вартістю наданих послуг. Оренда весільних автомобілів – важливий момент при підготовці до майбутнього торжества.

Найчастіше молодята не відмовляють собі в задоволенні орендувати комфортабельний лімузин, презентабельне транспортний засіб, з просторим салоном, вбудованим баром і наявністю декількох розкішних диванів. Підкреслити урочистість події може і весільний автомобіль бізнес – класу. Не меншою популярністю користуються і машини економ – класу. Який автомобіль буде гідний Вашої уваги, а також на чому Ви зупините свій вибір – вирішувати тільки Вам.

Перш ніж відправлятися в компанію, яка надає послуги пов’язані з прокатом автомобілів на весілля, молодий парі необхідно визначитися з кількістю гостей, тому саме від цього напряму залежатиме кількість орендованих автомобілів….

Теги: