15 Травня, 2016

Все про медицинські дихальні системи

dren

Дренаж в медицині застосовується для осушення ран і відтоку непотрібної рідини з різних порожнистих органів людини. Дренування це один з методів антисептики.

Дренажі можуть проводитися з різних матеріалів. Це може бути пластик, хлорвеніл, звичайна марля і так далі.

Ці пристосування (трубки або смужки) вводять в порожнину, яку потрібно осушити або просто відкачати рідину. Найголовніше це те, що все має бути гігієнічним. Всі відходи виводяться або в певну посуд, чи вбираються в відповідний матеріал. Крім усього іншого, за допомогою дренажних систем в рани і хворі порожнини вводять препарати і різні антибіотики.

Для тих хто шукає якісні тести для виявлення раку кишечника тоді вам слід завітати за посиланням: http://onkoklinika.de/news/163-breath-test.html тут ви знайдете всю детальну інформацію стосовно даного питання!

Крім того, є можливість застосовувати, так зване, вакуумне дренування. Це коли трубки дренажу під’єднують до посудини, з якого поступово виводять повітря. Таким чином, шкідлива рідина виводиться з порожнини, а за допомогою іншого дренажу вводять ліки. Це сприяє зменшенню шкідливої ​​порожнини і швидшому загоєнню закритих ран.

Цей метод застосовують для більш швидкого загоювання ран після операцій, черевній порожнині, мастектомії, і інших не менш серйозних лікувань.

При лікуванні відкритих ран, як дренаж можна використовувати марлеві тампони. Завдяки своїй структурі ці матеріали вбирають в себе кров і гнійні освіти. Головне не перетримувати, так як відбувається засихання і замість дренажу можна отримати пробку. Але щоб уникнути цього, тампон можна, періодично змочувати. Для цього застосовується розчин натрію хлориду, який підвищує дію дренажу.

Таким чином, дренажна система, це просто незамінний спосіб очищення, ран від шкідливих рідин. А також, дренажі мають властивість не тільки відкачування, але можуть і зупиняти виділення. Це стосується і крові.

Теги: