16 Листопада, 2015

Все про лікування онкології в Німеччині

онко

Лікування раку в Німеччині – це найточніша діагностика, сучасні методики, інноваційні технології та оптимальні курси лікування.
Статистика, опублікована після проведення досліджень одним спеціалізованим науковим виданням у Великобританії, показує, що лікування в Німеччині онкології для хворих має істотно більше шансів по виживанню і повного одужання, якщо порівнювати з іншими європейськими країнами.
По ходу дослідження були взяті до уваги дані приблизно про 10 мільйонів громадян різних країн Європи. Діагноз «рак» ставився цим людям в відрізок часу з 2000 по 2007 рік. Найбільший показник п’ятирічної виживаності зафіксували у Німеччині. Приміром, після п’яти років з моменту лікування раку кишечника вижило більше 62% хворих, а це істотно більше аналогічного показника в 28 інших європейських країнах.

Ще більш вражаючі результати продемонстрували статистичні дані інших видів онко-захворювань. Лікування такого захворювання, як рак грудей, в німецьких клініках, через 5 років посприяло тому, що вижило близько 84% хворих, а це на 10% більше інших країн Східної Європи.

Якщо ви хочете дізнатися ціни на таке лікування тоді вам слід відвідати сторінку: цены на лечение онкологии в Германии де знайдете детальну інформацію стосовно даного питання!

Вітчизняна онкологія, зрозуміло, знаходиться значно нижче зарубіжної за рівнем розвитку. Якщо у нас діагноз «рак» переважна більшість пацієнтів сприймають, як смертний вирок і відсутність перспектив на майбутнє, нормальної роботи, повноцінного сімейного життя і т.п., то лікування онкології в Німеччині є справжнім лікуванням, яке дає абсолютно інші можливості.
Такий діагноз як онкологія в Німеччині означає зовсім не закінчення життя, а лише необхідність терапії. Стрімкий розвиток технологій і професіоналізм німецьких онкологів дозволяє більшості пацієнтів вже через 2-3 роки повернутися до нормального життя, відмовившись від постійного спостереження.
Спостереження за пацієнтами, які раніше проходили лікування в Росії, часто показує низьку ефективність методик, застосовуваних у наших умовах. І онкологи Німеччини визнають це. Приміром, курси радіотерапії, які застосовують у країнах СНД, на жаль, призводять до необоротного ураження здорових тканин, що оточують пухлину. Така терапія нерідко залишає навіть німецьких фахівців не що можуть забезпечити пацієнтові повну реабілітацію. Онкологія Німеччини практикує в лікуванні раку набагато більш щадні, але не втрачають при цьому своєї ефективності підходи.

Теги: