20 Грудня, 2015

Ваше місце розваг в інтернеті

igrovi

У СРСР наприкінці 70-х років з’явилися ігрові автомати. Вони були досить різноманітні. Всього існувала близько 70 різновидів таких пристроїв. Окремо варто поговорити про механічних пристроях. Такі ігрові автомати стали найбільш поширеними.

У першу чергу – це кран. Сенс у такого пристрою був досить простий. Керуючи за допомогою кнопок механічною рукою, гравець повинен зуміти дістати з прозорого корпусу якийсь приз. Як правило це була недорога дрібничка. У такі ігрові автомати поміщали м’яку іграшку, жуйку або шоколадку.
Управління здійснювалося за допомогою двох кнопок. Одна рухала механічну руку вперед, інша убік. Натиснувши кнопку, ви починаєте рух, відпустили і рух припинився. Якщо правильно розрахуєш час зупинки руки, то вона захопить приз і привезе його в призовий лоток.
Більш цікавими і захоплюючими були ігрові автомати http://igrovie-avtomati-igrat-besplatno.com/, що імітують спортивні ігри. На таких пристроях можна було пограти в футбол, баскетбол або хокей. Як говориться, що кому подобається.
У баскетбольні ігрові автомати грали вдвох. Накрите пластиковим куполом ігрове поле, було розбито на лунки. Коли м’яч у яких потрапляв, потрібно було натиснути на кнопку, і він підстрибував на пружині. Вигравав той, хто закине в кільце найбільше м’ячів.
У футбол можна було грати і вчотирьох. Такі ігрові автомати іноді називали «шашликом». На ручки управління, які пронизували автомат наскрізь, були надіті пластмасові ляльки футболістів. Крутя ручками, гравці змінювали нахил футболіста і надавали м’ячу потрібний напрямок руху. Такі ігрові автомати і сьогодні досить популярні. Футбол можна зустріти в деяких спорт-барах, де в них можна пограти.
Хокейні ігрові пристрої мало чим відрізнялися від домашніх версій. Все ті ж ручки управління хокеїстами, та ж шайба і ворота. Тільки купол арени був з пластику. Крути і довгий ручками і забивай шайбу. І нехай переможе найсильніший.

Теги: