14 Грудня, 2015

Ваше місце для розваг

lava

Вибрати «свій», найбільш підходящий автомат дуже складно. Для початку, потрібно вибрати, що привертає конкретно вас: простодушна класика або різноманітні сучасні слоти. Вибираючи ту чи іншу гру, слід висувати на перший план допустимий діапазон ставок. Якщо ви не володієте великим бюджетом, вибирайте гру, де мінімальні ставки приймаються від цента. Гравці розраховують «зірвати» джекпот повинні висувати на перший план гри від «Мікрогеймінг». Такі ігри завжди пропонують різні види джекпотів. А пограти в кращі слоти, Ви завжди можете не сайті http://lavakazino.com/, величезний вибір різних автоматів!

У деяких іграх, наприклад, є «вимірювач температури» джекпотів, на якому буде детальна інформація про те хто, скільки і коли востаннє «зривав» джекпот. Сподівається на виграш, однак, відразу ж не варто. Вибираючи автомат для гри, той чи інший гравець буде грунтуватися і на якихось внутрішніх передчуттях. Взагалі, таких людей можна розділити на дві групи: перші готові ризикувати по-крупному, ставити величезні гроші і сподіватися на удачу. Другі ж – краще діяти хоч і повільно, але впевнено. В автоматах, де все абсолютно випадково, тому й гри пояснюються двома поняттями: дисперсією і математичним очікуванням.

Останнім прийнято називати – закладений у гру відсоток виплат. Зі зрозумілих причин грати стоїть в ті ігри, де цей самий відсоток максимальний. Але справа в тому, що впізнати подібні автомати дуже проблематично. Ну а дисперсія – зруйновані очікування. По суті, розрахувати її можна як і відсоток виплат. Але кому це потрібно? Таким чином, щоб визначити, як часто відбуватимуться виплати, досить штук 30 спинив. А вже за цей час, виходячи зі своїх особистих переваг, можна зрозуміти, подобається вам автомат чи ні. Хоча, більшості гравців досить поглянути на таблицю виплат, щоб визначити витрачати на неї час чи ні. Варто звернути увагу і на число ліній, у цікавить вас автомата. Запам’ятайте, чим більше ліній, тим менше буде дисперсія.

Про присутність високої дисперсії говорить присутність безкоштовних або бонусних ігор. А особливо – присутність безкоштовних спинив. Найважливіший же показник дисперсії – розмір виплат, яку надає таблиця в автоматі. Максимальні виплати, при таких іграх, належать приблизно до середнього слоту. Загалом, сказати можна наступне – величезний вибір слотів, характерний для нашого часу, дозволяє кожному вибрати саме ту гру, в якій він відчував би себе найбільш комфортно.

Теги: