7 Лютого, 2017

Ліжка з підйомним механізмом

enran_product_home_furniture

Ліжка і дивани-трансформери міцно увійшли в інтер’єр сучасних будинків і квартир. Додаткові простору, що надаються трансформерами дозволяють значні економити місце і створюють зручні ніші для зберігання речей.

Звичайна ліжко, будучи основним предметом інтер’єру в спальні, займає багато місця, а простір під ліжком, як правило, пустує і тільки збирає пил. Виробники ліжок-трансформерів з підйомним механізмом вирішили по суті відразу дві проблеми: створили додатковий простір для зберігання речей і прибрали необхідність прибирати під ліжком.

Сучасні ліжка-трансформери оснащені вертикально або горизонтально розташованим механізмом підйому.

Трансформери класифікують відповідно до виду підйомного механізму. Кожен вид має свої характерні особливості і впливає на ціну виробу.

Газові поршні створюють можливість легкого підйому ліжка і запобігають її різке закривання, що важливо для забезпечення повсякденної безпеки використання. Надаючи можливість швидкого і легкого доступу до великого простору для зберігання речей, такий механізм також забезпечує захист збережених речей від пилу.

Pod'emnyiy-mehanizm-krovati

Додаткова перевага ліжок з газовими амортизаторами – це простота конструкції. Міцний металевий каркас і два підйомних механізму дають можливість швидкого доступу до збережених речей. Розташування газових поршнів визначає, як буде відкриватися ліжко, можливі два варіанти: з боку або з краю.

На сайті http://barin.ua/ представлені дерев’яні ліжка з підйомним механізмом: пружинним, газовими поршнями або підйомом вручну. Можна вибрати односпальні, двоспальні і ліжка королівського розміру різноманітного дизайну.

Правильний вибір ліжка-трансформера визначить ціну покупки і подальше зручність її експлуатації.

Теги: